0
Fudbal

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

ČELNICI MILANA GUBE STRPLJENJE ZA PIOLIJA: Antonio Konte jedan od kandidata za klupu ‘Rosonera!’

Objavljeno: 24.12.23 u 14:10

Bomba na ‘čizmi’.

Treneru Millana, Stefanu Pioliju ozbiljno se drma klupa, pošto od starta sezone rezultati su ispod očekivanja. Kako prenosi italijanska ‘Gazeta delo Sport’ kandidati za novo stratega su kao opcija jedan Antonio Konte, koji je i najozboljniji kandidat da preuzme klupu sedmostrukog prvaka Evrope. 

Konteu bi ovo drugi put bio da će boraviti u ‘gradu mode’ pošto je od 2019. do 2021. godine vodio Inter sa kojim je osvojio ‘Skudeto’. Takođe, u Seriju A osvajao je sa Juventusom, a zadnji angažman mu je bio Totenhem sa kojim je ranije ove godine prekinuo saradnju. 

Druga opcija pominje se Ignjacio Abate, koji možda najbolje poznaje Milan pošto je bio i dugogodišnji fudbaler ‘Rosonera’, a trenutno je trener Primavere. 

LJAJIĆ I PARTIZAN? Evo šta Adem ima u planu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter