0
Evroliga

Jaleen Smith of Alba Berlin Kevin Punter (C) and Ioannis Papapetrou (L) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and ALBA BERLIN on March 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BUM: Smit „otkačio“ Miška kako bi došao u Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 24.12.23 u 11:20

On je zvanično promenio agenciju i sada ga zastupa „TAA Sports“

Džejlin Smit, američki košarkaš s hrvatskim papirima, sve više teži ka prelasku u redove Partizana.

On je zvanično promenio agenciju i sada ga zastupa „TAA Sports“, kod agenta Terija Arčera. Ovaj korak je prvi veliki ka realizaciji transfera, s obzirom na prethodnu saradnju između Partizana i „BeoBasketa„, koja je prekinuta.

Tehnički detalji sada ostaju da se reše, a ključni korak će biti skidanje Smita s liste registrovanih igrača Virtusa iz Bolonje, kako bi bio slobodan da bude registrovan u Partizanu za Evroligu. Očekuje se da će se transfer ozvaničiti nakon rešavanja birokratskih pitanja.

Džejlin Smit je prethodno proveo dve godine u Albi iz Berlina, a ovog leta je prešao u Virtus. U Virtusu je odigrao 13 utakmica, prosečno beležeći 5.3 poena, 1.5 skokova i jednu asistenciju.

SMIT SVE BLIŽI PARTIZANU: Izraelski novinar objavio detalje ugovora (FOTO)

 

39
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter