0
Evropske lige

FOTO: Aston Villa @AVFCOfficial/ Twitter screenshot

ASTON VILA HOĆE NAPADAČA: Unaj Emeri ozbiljno zagrizao da dovede centarfora!

Objavljeno: 24.12.23 u 21:13

Cilj je njega dovesti na zimu

Aston Vila, izuzetno uspešna u aktuelnoj sezoni Premijer lige, intenzivno radi na jačanju tima kako bi održala visok plasman na tabeli. Treći su na trenutnoj tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim Arsenalom.

Kao prva meta u zimskom prelaznom roku ističe se Keleči Iheanačo, trenutni fudbaler Lestera. Uprava Aston Vile se nada da će uspeti da sprovede ovaj transfer po ceni koja se kreće između 5 i 10 miliona evra.

Za Aston Vilu, olakšavajuća okolnost je što ugovor sa Iheanačom ističe narednog leta, a produžetak saradnje još uvek nije postignut između igrača i „lisica“. Ovaj nigerijski napadač je u ovoj sezoni pokazao impresivan učinak sa 18 odigranih mečeva i pet postignutih golova.

Unaj Emeri, menadžer Aston Vile, veruje da bi Iheanačo predstavljao značajno pojačanje u napadu, doprinoseći ekipi koja već beleži izuzetne rezultate u tekućem prvenstvu. Transfer bi, ukoliko se realizuje, bio ključan deo strategije Aston Vile u osiguravanju konkurentnosti i ambicija za visok plasman u Premijer ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter