0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA SE VRAĆA U ŽELEZNIK, SFEROPULOS PORUČUJE: „Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan“

Objavljeno: 23.12.23 u 18:16

“ Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi“

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u nedelju od 19.00 u hali u Železniku ekipu Splita, u utakmici 13. kola ABA lige.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos kaže da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim rezultatima u ABA ligi i u meču „sa opasnim timom“ kakav je Split.

On je dodao da zato spremnost i koncentracija u meču protiv Splita moraju da budu na najvišem nivou.

Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu ali i da budemo dobri u napadačkom delu utakmice… Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi. Zbog toga naša spremnost i koncentracija moraju biti na najvišem nivou – rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da je iza njegove ekipe važna pobeda u Evroligi i istakao da se samopouzdanje najbolje gradi kroz dobre utakmice i pobede.

Naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove, ostanemo na vrhu tabele ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv ekipe koja zna da igra, ima iskustvo i može da vas kazni ako opušteno uđete u meč – rekao je Lazić.

Zvezda ovaj meč dočekuje kao prva na tabeli sa 11 pobeda i samo jednim porazom, dok je Split na 11. poziciji sa skorom 4-8.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter