0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIOLI RAZOČARAN: ‘Šteta, mogli smo dati još 4 ili 5 komada!’

Objavljeno: 23.12.23 u 09:50

‘Rosoneri’ ponovo posustali.

Fudbaleri Milana remizirali su protiv Salernitane 2:2 u okviru 17. kola italijanske Serije A. Tim iz ‘grada mode’ gubio je sve do finišta susreta, a onda je srpski reprezentativac Luka Jović ponovo pogodio i spasao svoj tim rezultatske katastrofe. Trener sedmostrukog prvaka Evrope, Stefano Pioli bio je razočaran nakon ovog susreta.

-I danas odlazimo sa malo žaljenja, kao i mnogo puta u sezoni. Hteli smo da igramo utakmicu, da kontrolišemo utakmicu, ali smo napravili nekoliko grešaka. Onda smo uspeli da se vratimo, ali to nije ono što smo želeli. hteli smo. Skupo plaćamo situacije koje uništavaju naš kontinuitet. Jedina pozitivna stvar je što smo reagovali kao veliki tim. Mogli smo da damo 4 ili 5 golova, ali potrebno je nešto više – jasan je.

Milan kuburi sa povredama ove sezone, a Tomori je sinoć morao da napusti teren zbog iste, a to je neverovatna 30 povreda za ovaj tim od početka takmičarske godine.

Teško je dati objašnjenje, radimo na pronalaženju rešenja. Tomori je jedan od igrača sa najvećom minutažom – istakao je Pioli.

NAGETSI VEZALI TREĆU POBEDU U NIZU: Jokić stigao do novog dabl-dabl učinka!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter