0
Košarka

Head coach Svetislav Pesic during the FIBA World Cup 2023 Quarter-Finals match between Srbija and Litvanija at Mall of Asia on September 05, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Starsport.rs ©)

JOKIĆ NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Evo šta kaže selektor Pešić!

Objavljeno: 23.12.23 u 10:37

Bilo bi lepo videti dvostrukog MVP-ija NBA lige u dresu nacionalnog tima.

Srbija se sjajni nastupom na Svetskom prvenstvu u košarci plasirala na Olimpijske igre. Već sada se poteže tema u kom sastavu će selekcija putovati u Pariz, a naravno da je glavna tema – Nikola Jokić. U razgovoru za RTS, selektor Svetislav Kari Pešić rekao je:

‘Dobra je stvar da definitivno imamo ekipu i igrače koji ne samo što žele da igraju za reprezentaciju, to se nikada nije postavljalo. Iako naravno u medijima se uvek postavlja pitanje zašto ovaj igra, zašto ovaj ne igra, pa ponekad su i navijači ljuti i na Jokića i na neke druge igrače. Međutim, treba razumeti da je sve to dosta teško zbog takvog sistema takmičenja gde je mnogo utakmica, dolazi do povrede, dolazi do mentalnog zamora, ja bih rekao.’ – zaključio je Pešić.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter