0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

TUGA U SVETU KOŠARKE: Preminuo učesnik ovogodišnjeg Mundobasketa! (FOTO)

Objavljeno: 22.12.23 u 21:12

Svi su u šoku posle ovih tragičnih vesti

Venecuelanski košarkaš Garli Sojo preminuo je u 24. godini života, što je izazvalo tugu i šok u sportskoj zajednici te zemlje. Sojo je bio član košarkaške reprezentacije Venecuele i aktivno se takmičio u domaćem prvenstvu, predstavljajući tim Gladijatores.

Sojo, rođen 23. septembra 1999. godine, imao je velike ambicije u košarci i bio je poznat po svojoj posvećenosti sportu. Njegova iznenadna smrt ostavila je sportsku zajednicu u šoku.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели FVB 🇻🇪🏀 (@fvb.basketball)


Košarkaški savez Venecuele izrazio je duboko žaljenje zbog gubitka mladog talenta. Sojo se pridružio nacionalnom timu tokom Olimpijskih kvalifikacija 2021. godine i aktivno učestvovao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Njegovo prisustvo na Mundobasketu ove godine u Japanu bilo je još jedno svedočanstvo o njegovom doprinosu venecuelanskom košarkaškom timu.

Prema nezvaničnim izveštajima, Sojo je doživeo epileptični napad dok je bio sam kod kuće, što je, nažalost, dovelo do fatalnog ishoda. Košarkaška zajednica, porodica i prijatelji izražavaju duboko saučešće zbog gubitka mladog talenta i čoveka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter