1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ O DERBIJU I ZVEZDINOM PRELAZNOM ROKU: „Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.23 u 10:50

„Objasnite nam u čemu je fora.“

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateuš Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. Crno-beli su ovom pobedom potpuno preuzeli tron za jesenji deo šampionata.

Rade Bogdanović govorio je na ovu temu u emisiji Jutro na Prva TV. Pričao je o formiranju  evropske Superlige, prelaznom roku crveno – belih, a prvo je prokomentarisao susret večitih.

„Derbi je bio negledljiv, sem borbenosti. Imaju loš kvalitet i jedni i drugi. Ja razumem Partizan i igora Duljaja, nije prošao dobro te pripreme sa ekipom, Partizan ima lošem kvalitet organizaciono. Duljaj je izuzetno dobar i perspektivan trener, sam je na vetrometini. Sam priča i sam se bori, niko ne stoji iza njega. To je uspeh tri puta veći u nečijim očima nego kod ostalih“ – započeo je Bogdanović.

Govorio je i o prelaznom roku Crvene zvezde i ističe da su i te kako pogrešili pri dovođenju pojačanja.

„Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili. Da ih je neko platio da kupe pogrešne, ne bi to uspeli“ – rekao je Bogdanović, a zatim dodao:

„Vi kupite Šefira, koji je u Turskoj igrao fudbal, a zamisli ispred očiju Fenerbahčea, Bešiktaša i Galatasaraja. Oni u njemu nisu videli kvalitet. Fener je uzeo Džeka u 37 godina pre njega. Ja bih voleo da mi neko kaže ko ga je predložio Zvezdi i doveo. Oni se jako puno pate. Njihov način kupovine mi je jako čudan.“

Osvrnuo se i na slučaj Gelora Kange koji je dobio novi trogodišnji ugovor.

„Imate Kangu, dokazanog da se rodio nakon smrti rođene majke četiri godine, i onda mu Crvena zvezda daje u 36 godina novi trogodišnji ugovor. Objasnite nam u čemu je fora.“

Za kraj pomenuo je i novog – starog trenera kluba, Vladana Milojevića.

„Ja ne znam, nikad se ne bih vratio na mesto uspeha starog kluba. Želim mu puno sreće, ali mislim da će biti puno problema da napravi ono što je napravio ranije. Ako to potvrdi, kapa dole“ – završio je Rade Bogdanović.

13
1

1 Komentara

  1. Apsolutno Rade je u pravu,da ima pameti među trgovcima konjima u Zvezdi dali bi šansu Milijašu a ne vracali čovjeka kojeg smo jedva čekali da ode.Kako ljudi imaju kratko pamcenje,svi zaboravili kakav se anti fudbal sa Milojevićem vrača na Zvezdin stadion.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter