0
Košarka

Branko Lazić i Miloš Teodosić (FOTO: Starsport)

LAZIĆ O TEODOSIĆU: ‘Znamo za šta je sposoban!’

Objavljeno: 22.12.23 u 15:20

‘Kada se on bori najviše od svih nas, sramota je da ne pratimo to.’

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Makabijem iz Tel Aviva rezultatom 98:92 u okviru 16. kola Evrolige. Susret je definitvno obeležio Miloš Teodosić koji je odigrao fanstatičan meč i postigao 27 poena i udelio 14 asistencija. Kapiten ‘crveno-belih’ Branko Lazić je za Meridian Sport istakao da znaju za šta je sposoban.

-On je najveći veteran od svih nas. Kada se on bori najviše od svih nas, sramota je da ne pratimo to. Uspeli smo da izguramo to večeras. On je odigrao fantastičnu utakmicu, što nije neko iznenađenje tza mene, jer znam za šta je sposoban – naveo je.

Potom se osvrnuo na meč protiv Izraelaca.

-Od početka meča smo ušli sa ogromnom željom i energijom i dobijemo. Do sada nismo imali pobedu u gostima, bez ozbira što se igralo u Pioniru, zvanično je bila u gostima. Odigrali smo baš dobru utakmicu i samim tim došli do zaslužene pobede – istakao je on.

Na kraju je govorio i o Šabazu Nejpiru.

-Odlasci i dolasci su sastavni deo sezone i svake ekipe. Navikli smo na to i brzo moramo da se adaptiramo – jasan je Lazić.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter