0
Fudbal
Dominik Livaković

Foto: Twitter/@HNS_CFF

GOLMAN ‘JORGANDŽIJA’ U ZAGREBU: Dinamo našao zamenu za Livakovića!

Objavljeno: 22.12.23 u 12:50

Hrvatski gigant našao rešenje.

Zagrebački Dinamo mogao bi u zimskom prelaznom roku da popuni rupu nastalu odlaskom Dominika Livakovića sa ‘Maksimira’.  Čuvar mreže nacionalnog tima „vatrenih“ je letos otišao u Istanbul i ekipu Fenerbahčea, a od tada se na mestu između stativa u Dinamu smenjuju Danijel Zagorac i Ivan Nevistić.

Čini se da će tim rokadama uskoro doći kraj, te da će u hrvatsku prestonicu stići, odnosno vratiti se Ivo Grbić.  Rezervni čuvar mreže se na Pirinejsko poluostrvo otisnuo 2020. godine, kada je za tri miliona evra pojačao Atletiko Madrid iz Lokomotive Zagreb.

Od tada je za Atletiko skupio samo 14 nastupa, a jednu sezonu je proveo i u Lilu gde je redovno branio i nagoveštavao veće stvari od onih koje su se potom zbile. Kako prenosi italijanski novinar Luka Bendoni, član tima pouzdanog Đanluke Di Marcija, Grbić bi Dinamo koštao dva miliona evra.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter