0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport

VEST DANA: Vladan Milojević je novi/stari trener Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.23 u 14:15

Ljubimac navijača je ponovo tu.

Ono što danas para uši svoj zvezdaškoj javnosti jeste rečenica ‘Vladan Milojević je novi/stari trener ‘crveno-belih’. Nakon serije razočarenja pod vođstvom Baraka Bahara, gde je mnogo obećano, a malo ispunjeno, vreme je za nove radosti. U Ljutice Bogdana je kao ‘vatrogasac’ stigao čovek koji je mnogo sreće doneo Delijama i tvorac dominatne Crvene zvezde koja je malo posrnulo pod patronatom izraelskog stručnjaka.

VLADAN MILOJEVIĆ: ‘Poziv Zvezde sam prihvatio bez razmišljanja!’ (VIDEO)

Milojević je kao trener ‘crveno-belih’ stigao te 2017. godine stigao nakon osvojene titule Partizana kao čovek koji će da vrati pehar na Topčidersko brdo. Pod njegovim vođstvom je Zvezda nakon 10 godina čekanja prvi put zaigrala Evropu, potom na dominantan način osvojala titule i bila redovan učesnik Lige šampiona. Stvorena je jedna homogena ekipa sa čistom hemijom od igrača koji su srcem ginuli za klub, jedni za druge i koji su osećali grb.

MILOJE UPOREDIO SADAŠNJU ZVEZDU U ODNOSU NA PRETHODNI MANDAT: ‘Neću ništa obećavati, ali daću sve od sebe!’ (VIDEO)

Bili su to ‘gardisti’, vojnici, ratnici, kako god koji su ispisali istoriju. Ponovo će Vladan Milojević gasiti požar, takođe, njegovim povratkom, znači da će se u klub vratiti i miljenik svih navijača Milan Borjan koji je definitivno na ružan način i nepravedno oteran. Od danas je zvanično počeo drugi mandat Miloja na klupi tima iz Ljutice Bogdana, osobe koja sa čistom emocijom oseća i iskreno voli ovaj klub.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter