0
Evroliga

Kevin Punter (L) and Rudy Fernandez during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VREME JE ZA OSVETU: Partizan vraća dugove Real Madridu!

Objavljeno: 21.12.23 u 12:20

Odigrali su jednu od najboljih serija ikada u Evroligi prošle sezone

Uzbudljiv trenutak se približava, jer košarkaši Partizana stupaju na megdan Real Madridu u reprizi Top 8 faze iz prethodne sezone Evrolige. Ovog puta, crno-beli će biti u gostima i suočiti se sa zadatakom da naruše besprekoran domaći skor Reala (7-0). Međutim, Partizan ima nameru da pokaže da je sposoban za iznenađenje i na parketu najjačeg evropskog takmičenja.

Real Madrid je do sada pretrpeo samo jedan poraz u Evroligi, što ga čini ozbiljnim izazivačem u ovoj sezoni. Ipak, Partizan će dati sve od sebe da ponovi prošlogodišnji podvig i savlada madridski tim.

Očekujte spektakl na terenu, pun strasti, taktičkih poteza i atraktivnih poteza. Crno-beli će tražiti treću uzastopnu pobedu na gostujućem terenu i ukupno šestu pobedu u sezoni. Sudije za ovaj meč biće Robert Lotermoser iz Nemačke, Žozef Bisang iz Francuske i Kristaps Konstantinovs iz Letonije, obećavajući pravedno suđenje u ovom važnom okršaju. Svi ljubitelji košarke mogu očekivati vrhunski sportski događaj i izuzetno uzbudljiv meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter