3
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

ŠTA ZVEZDA DUGUJE BAHARU? Terzić objasnio kako je došlo do raskida saradnje i šta on podrazumeva! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.23 u 13:34

Sada su stvari malo jasnije

Nakon poraza u 171. večitom derbiju i gubitka jesenje titule, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, održao je konferenciju za štampu na kojoj je detaljno objasnio raskid saradnje sa trenerom Barakom Baharom.

Terzić je izrazio žaljenje što klub nije ostvario postavljene ciljeve i uputio izvinjenje zvezdaškoj javnosti. Pritom je potvrdio sporazumni raskid ugovora sa Baharom i istakao da su odnosi završeni u prijateljskom tonu.

Tokom dana je bilo priče i tome kako je Barak Bahar oprostio dugovanja Crvenoj zvezdi, međutim, priča je malo drugačije, što je objasnio i Zvezdan Terzić.

Pre svega i pre pitanja hoću da kažem da nismo ispunili ciljeve koje smo zacrtali, ovom prilikom se izvinjavam zvezdaškoj javnosti, jer smo i mi kao i oni očekivali više. Epilog svega je raskid ugovor sporazumni sa Barakom Baharom, kada nema rezultata, prvi strada trener. Zahvalio bih se Baharu na šest meseci rada ovde. Uradio je čovek i dobrih stvari ovde, drago mi je da se rastajemo kao prijatelji, drago mi je da je on svestan možda i nerealnih ciljeva koje je Zvezda imala. Želim da prekinem spekulacije da će advokati imati pune ruke posla, da se on po ugovorom zaštitio, da ćemo platiti penale. Ugovor je jasan, ugovor je bio na tri godine, on će imati pravo da prima platu dok ne nađe posao, ali jednostavno nije čovek koji ne želi da radi, ubrzo će naći novi posao i tada će prestati obaveza da ga plaćamo.

7
10

3 Komentara

  1. Obzirom da nije samo Bahar kriv
    ( bez tim, bez igre, bez ideje stihija), potrebno je da odeš i Ti i Mrkela. Vrsćaš Milojevića da radi sa igračima, koje je trenirao pre dve tri godine, koji su za fudbalsku penziju.Naravno, za kupovini novih igrača, ugradićeš se kao i do sada.
    Od igrača, stranaca, samo da ostane Bukari, Kraso, ostali marš.

    1
    1
    Odgovori
    • Čovek će da radi ako mu neko ponudi platu kao Zvezda. Verovatnije je da će za naše pare igrati golf, poput G. Bejla u Realu…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter