0
Evroliga

FOTO: Starsport

SFEROPULOS NAKON POBEDE CRVENE ZVEZDE: „Borili smo se za svaku loptu“

Objavljeno: 21.12.23 u 22:47

Na pitanje da li je atmosfera po Nejpirovom odlasku bila čudna bio je veoma kratak.

Košarkaši Crvene zvezde slavili su na „gostovanju“ u Hali Pionir protiv ekipe Makabija iz Tel Aviva u okviru 16. kola Evrolige, a rezultat je bio 98:92. 

Svoje utiske nakon meča izneo je trener crveno-belih Janis Sferopulos, koji je istakao pre svega borbenost svog tima.

Želim da čestitam igračima, videlo se na terenu da smo hteli da pobedimo, borili smo se za svaku lotpu. Igrači su bili posvećeni borbi na obe strane terena. To je razlog za pobedu protiv veoma dobrog tima. Oni su veoma talentovan tim i nije lako igrati protiv njih, ali danas smo pokazali dobro odbrambeno lice i dobru uključenost svih igrača u napadu. Kontrolisali smo igru i slavili. Hoću da čestitam igračima i da nastavimo da se borimo zajedno. Za mene je ova utakmica bila specijalna jer sam prvi put igrao protiv Makabija, želim im svu sreću“ – izjavio je Sferopulos.

Komentarisao je i fantastičnu partiju Miloša Teodosića, koji je na kraju utakmice imao indeks 40.

„Miloš je bio odličan danas, znamo njegov kvalitet, talenat i skilove. Kreira za druge i ima veliku zaslugu za ovu pobedu, ali košarka je timska igra i mislim da su svi imali učinak i pomogli su za pobedu. Čak i lazić, koji je imao pet faulova imao je veliki doprinos u odbrani“ – dodaje Janis.

Na pitanje da li je atmosfera po Nejpirovom odlasku bila čudna bio je veoma kratak.

„Ako se osećate tako, ne znam razlog. Svakako igrači su hteli da dobiju, bili su zajedno, borili se jako jedni za druge i za pobedu“ – zaključio je Sferopulos.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter