3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO O ODLASKU BAHARA: ‘Suzdržavam se – Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča!’

Objavljeno: 21.12.23 u 19:26

Podržao je svog zemljaka.

Barak Bahar je nakon jučerašnjeg poraza od Partizana dobio otkaz. Mnogo se priča u medijima o njegovom učinku u ‘crveno-belom’, a štošta je imao da kaže njegov sunarodnik iz suprotnog tabora, Bibras Natho.

‘Sigurno je da je to neprijatno. Poštujem Baraka, on je odličan trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga .’ – rekao je Natho, čime je zagolicao maštu mnogima i potom dodao:

FOTO: Starsport.rs

‘On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fjorentine je podigla lestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad. Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobeda. Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli..’ – dodao je Natho, da bi na kraju zaključio:

‘Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću reći, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka tamo. On je otišao na mesto gde moraš da uradiš nešto neverovatno da bi uspeo. Oni su mislili da će doživeti uspeh u Ligi šampiona, da će otići korak iznad i uraditi nešto što će biti nezaboravno za njih. Liga im nije baš bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumeva.’ – reči su izraelskog veziste.

29
14

3 Komentara

  1. Zvezda je nagomilala veliki broj igrača i dok se on pitao ko će igrati bilo je i igre i rezultata. Kad je svako počeo da gura svoje (menadžeri, ljudi iz vrha kluba i bliski klubu uz podršku medija i novinara) sistem je pukao. Kako kaže narod kad je mnogo babica deca budu kilava. U Srbiji još ne funkcioniše sistem trener-menadžer a bogami moraće.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja ne mogu shvatiti da je Bahar od izgrađenog tima u pripremnom periodu dosao do toga da nema tima i da je unistio igrače stalnim rotacijama .

    2
    0
    Odgovori
    • Treba sankcionisati korupciju u timu i trener mora imati odrešene ruke menjati upravu a ne trenera nemože niko odredjivati niko Koče igrati već samo trener i tačka politika van sporta

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter