0
Domaći fudbal

head cocah Vladan Milojevic UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MILOJEVIĆ NE ZNA ZA NEUSPEH U ZVEZDI: Bez poraza u kvalifikacijama, nikada borba za titulu i sigurno ispunjeni ciljevi!

Objavljeno: 21.12.23 u 09:09

Perfektan renome na Marakani ima popularni Klark Kent.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateus Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. To znači da su crno-beli postali jesenji prvaci.

Da li Vladan Milojević može da ponovi uspeh sa Zvezdom?
Loading ... Loading ...

Trener Zvezde, Barak Bahar nikako nije mogao da bude srećan ishodom ove utakmice, a nečemo ga više gledati na klupi crveno-belih kada krene prolećni deo sezone. Vesti koje su ‘procurele’ odmah nakon derbija da tim preuzima Vladan Milojević, a on će biti predstavljen u petak od 13 časova.

Ipak, nakon šest meseci krize i turbulencija, Zvezdi je potrebna mirna luka, a čelni ljudi velikana sa Marakane okrenuli su se najsigurnijem mogućem izboru, čoveku koji je i počeo celu dominaciju sada već davne 2017.

Nije sada toliko alarmantno kao te godine, jer je popularni Miloje došao u klub kada je izgubljena titula nakon plus šest pri ulasku u plej-of, i nakon toga nikada nije dozvolio nikome da se približi Zvezdi, jer borba za titulu nije postojala, samo crveno-belo jedrenje ka peharu.

Gotovo ne zna za poraze u domaćem prvenstvu, ali ipak bilo ih je nekoliko, dok u Kvalifikacijama Zvezda nikada nije izgubila dvomeč dok je Vladan Milojević na njenoj klupi, pa za sada pomenuti trener ima, sada već mitskih 12/12 u kvalfiikacionim duelima.

 

Najviše zahvaljujući njemu se ne kreće u sezoni kupanja, a sada do kraja sezone ima cilj da urpavo to osigura, da se u naredne kvalfikacije krene krajem avgusta, jer to titula garantuje, a ne ponovo vrele julske putešestvije, kao u tamna vremena pre dolaska Klarka Kenta.

Samo što u ovom momentu u vremenu, Zvezdi treba Supermen.

Standings provided by Sofascore

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter