0
Domaći fudbal

Adem Ljajic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Radnicki Nis and Partizan at stadium Cair on December 11, 2023 in Nis, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KONATAR HEROJ ŽELEZNIČARA: Radnički u završnici ostao bez pobede!

Objavljeno: 21.12.23 u 19:51

Veliki bod u poslednjim momentima susreta.

Fudbaleri niškog Radničkog su u zaostalom 9. kolu Superlige Srbije na ‘Čairu’ dočekali ekipu pančevačkog Železničara. Bio je to duel dveju ekipa iz donjeg doma, a bodovi su bili potrebni kako jednima, tako i drugima.

Nakon prvog poluvremena bez golova, na startu drugog dela susreta, domaći stiže do prednosti. Precizan je bio Sava Petrov, iskoristivši asistenciju Belakovića. Čuvali su prednost domaćini i delovalo je da će doći do čitavog plena, ali je Konatar imao drugačije planove.

Levi bek gostiju pogotkom u 92. minutu doneo je svom timu izuzetno bitan bod, jer su bili na pragu poraza u duelu sa direktnim rivalom u borbi za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore
0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter