0
Evroliga
Etore Mesina

Etore Mesina (FOTO: Starsport)

JOŠ JEDAN IGRAČ KIVAN NA ETOREA MESINU: ‘Ne sviđa mi se trener – Ostavljen sam po strani!’

Objavljeno: 21.12.23 u 18:23

Još jedan igrač u otvorenom sukobu sa Mesinom.

Ovog leta mnogo je prašine podigla izjava Etorea Mesine, da Pengos, koji inače igra za njegov tim, nije pravi lider, kao i da Nejpir, u tom trenutku igrač Zvezde, želi da se vrati u Milano. On je to onda delimično demantovao, a posebno burno reagovao je sam Šabaz Nejpir.

Pokušao je Mesina da ‘opere’ svoje ime, ali mu nije pošlo za rukom. Juče je pred kamerama Evrolige demantovao tvrdnje Sferopulosa da će Nejpir doći u Milano, iako se sada ispostavlja da je to u ugovoru američkog plejmejkera, čime je Mesina ponovo došao u žižu javnosti. Da nisu samo Pengos i Nejpir ti koji imaju problem sa Mesinom, sada je potvrdio i Timoti Luvavu-Kabarot, nekadašnji as Mege, koji sada nastupa za Asvel:

‘To je tim koji mi se ne sviđa. Ne sviđa mi se trener. On nije dobra osoba, po mom mišljenju. Njegovo ime izaziva poštovanje, imao je sjajnu karijeru. Bilo je to razočaranje. Nisam razumeo način na koji sam ostavljen po strani, bez objašnjenja, bez komunikacije, kada smo uvek vodili dijalog uprkos nesuglasicama. Nije mi se svidelo kada sam čuo da je ovog leta drugim timovima pričao negativne stvari o meni.’ – rekao je Luvavu u razgovoru za Ekip.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter