0
Evroliga

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HEZONJA PRED PARTIZAN: ‘Nema problema i ne treba praviti tenzije!’

Objavljeno: 21.12.23 u 17:51

Duel dveju ekipa koje se nalaze u samom vrhu Evrolige.

U 16. kolu Evrolige, crno-beli će se u prestonici Španije sastati sa liderom na tabeli i braniocem šampionske titule, ekipom Real Madrida. Utakmica je na programu 21.12. od 20:45. Uoči tog duela, Mario Hezonja izneo je svoja očekivanja:

‘Serija protiv Partizana je jedno od najboljih košarkaških četvrtfinala. Postalo je poznato zbog tuče na terenu, a to ne bi trebalo da je tako jer su Partizan i Real Madrid prijateljski klubovi. Nema tu nikakvih problema i ne treba praviti tenzije, to se dešava. Isti je sistem u Partizanu, zna se ko je glavni, imaju jednog od najboljih trenera svih vremena, uvek su nezgodna ekipa, a mi se nadamo pobedi.’ – rekao je Hezonja i potom govorio o pisanjima medija da neće ostati u redovima ‘Kraljevskog kluba’:

‘To su gluposti, natezanje medija. Ja bih voleo da se sve odvija u pravom smeru. Real Madrid me želi i ja želim da budem u njemu. Važno mi je da smo uvek u borbi za trofeje i pobede.’ – zaključio Hezonja.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter