1
Domaći fudbal

Barak Bahar (FOTO: FK Crvena zvezda)

BAHARU ZVEZDA MORA DA PLATI VIŠEMILIONSKI IZNOS: Evo koliko su crveno-beli dužni Izraelcu nakon otkaza!

Objavljeno: 21.12.23 u 08:55

Neće morati da brine za finansije u narednom periodu.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateuš Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. To znači da su crno-beli postali jesenji prvaci.

Trener Zvezde, Barak Bahar nikako nije mogao da bude srećan ishodom ove utakmice, a nečemo ga više gledati na klupi crveno-belih kada krene prolećni deo sezone.

Da li Vladan Milojević može da ponovi uspeh sa Zvezdom?
Loading ... Loading ...

Ipak, iako je doživeo sportski debakl u Ljutice Bogdana, izraelski trener će prilično napuniti džepove ovim otkazom, jer je uz bonuse mogao da dođe do milion i po evra, ipak njih nije ostvario, pa mu sledi samo novac dogovoren ugovorom.

Kada uzmemo u obzir da mu je plata po sezoni na klupi prvaka Srbije 1,2 miliona evra, a kada se na to doda činjenica da je od trogodišnjeg ugovora odradio svega šest meseci, ostaje nam podatak da Zvezda dužna da plati ravno tri miliona nekadašnejm treneru Makabija.

Takođe ostaje i činjenica da je Makabiju iz Haife plaćeno obeštećenje od pola miliona evra, crveno-beli su na Baraka Bahara potrošili više od 4.000.000, što je gotovo kao iznos plaćen za Šerifa Endiaja, upravo po želji Izraelca.

Takođe mora da se napomene da je za svaki bod u eliti klub morao da plati Baharu 100.000 evropskih novčanica, ali trener je ovde bio milosrdan, pa je kako bi poštedeo budžet kluba osvojio svega jedan bod u Ligi šampiona.

Ostaje da se vidi da li će doći do nekog dogovora, danas je zakazan završni sastanak, jer je za vreme potpisa saradnje stajala stavka da u slučaju otkaza Bahar dobije sve što mu po ugovoru sleduje, što je ogromno opterećenje za šampiona Srbije, u rangu najskupljih pojačanja tima.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

10
6

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter