0
Fudbal

Zlatan Ibrahimović (FOTO: Twiiter/AC Milan)

VELIKI DAN NA ‘SAN SIRU’: Ibrahimović započinje novo poglavlje sa ‘Rosonerima!’

Objavljeno: 20.12.23 u 12:35

Romansa između Šveđanina i italijanskog giganta još uvek traje.

Danas zvanično počinje treća era Zlatana Ibrahimovića Milanu, ali ovog puta u ulozi savetnika sportskog direktora. Ubojiti napadač danas treba da se sastane sa trenerom Stefanom Piolijem u trening centru ‘Milaneli’ i započnu svoju novu saradnju. Ovo će sigurno biti od velike važnosti za ‘Rosonere’ zbog autoriteta koji ima Ibrahimović. 

Prošlog kada se vratio, napravio je hemiju u svlačionici i vratio je ‘Skudeto’ Milan nakon 11 godina. Kako prenosi italijanska  Gazeta delo Sport, Zlatan će raditi na razvoju mladih igrača, infrastrukturi, takođe radiće na posebnim projektima, a vrši će pregovore za potencijalnu izgradnju novog stadiona. 

Jedno je sigurno, Ibrahimović ima status božanstva u ‘gradu mode’ pogotovu kod navijača Milana kojima je on definitivno jedan od najvećih ljubimaca. Ostaje nam da vidimo da li će njegov efekat ponovo uroditi plodom i vratiti titulu ‘Rosonerima’.

RASTANAK SVE BLIŽI: Nejpir skoro sve dogoovrio sa ovim klubom!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter