1
Domaći fudbal

Nemanja Radonjić (FOTO: Starsport)

NEMANJA RADONJIĆ PRUŽIO PODRŠKU ZVEZDI PRED DERBI: Emotivna poruka bivšeg asa ‘crveno-belih!’ (FOTO)

Objavljeno: 20.12.23 u 15:50

Pamti lepe dane na Marakani.

Danas je poseban dan za srspki fudbal, igra se utakmica koja deli sve ljubitelje ovog sporta na dve boje ‘crno-belu’ i ‘crveno-belu’. Sve oči će od 18 časova biti uprte u Humsku pošto će snage odmeriti fudbaleri Partizana Crvene zvezde u okviru devetog zaostalog kola Mozzart Bet Superlige Srbije u 171. večitom derbiju.

Ovaj meč ima posebno značenje za mnogo navijače, ali i fudbalere, kako sadašnje, tako i za bivše. Mnogi kažu da samo oni koji srcem osećaju jedan od ova dva tima znaju sa kakvom željom i motivacijom ulazi u derbi, a jedan od njih je i bivši igrač tima iz Ljutice Bogdana, Nemanja Radonjić koji je na svom instagram profilu ostavio posebnu poruku pred ovaj važan meč.

Samo za tebe, uvek za tebe – poručio je Radonjić.

FOTO: Instagram/n.radonjic7/screenshot

On je za Zvezdu igrao u sezoni 2018/19 i time ispunio svoj dečački san, ali je na oproštaju poručio da će vratiti jednog dana. U tom periodu je za aktuelnog šampiona Srbije odigrao 47 susreta i postigao 11 golova. 

1
1

1 Komentara

  1. Sta se ovo izdajnicko govedo javlja?
    Kuss, idi pasi gnojavu travu Cmarakane! Dziberu bedni!
    Umrite ponizeni,dzaba vam novci bedni trgovci,dzaba vam pare smrdljive jajare!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter