1
Evroliga

FOTO: Starsport

POGLEDAJTE KAKO SE REAL PRAKTIČNO PROŠETAO KROZ BEOGRAD: Zvezda kao aikido sparing partner UFC borcu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.23 u 08:22

Jako monotono je izgledala Zvezda.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 15. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Real Madrida, a rezultat na kraju meča je 72:58, a ono što je poražavajuće jeste da je hajlajt celog dana bio doček Fakunda Kampaca, a ne sama utakmica, usled najslabije predstave šampiona Srbije u sezoni.

Izuzetan start utakmice je imala domaća ekipa, pre svih Adam Hanga, koji je bio evidentno raspoložen protiv svog bivšeg kluba, pa je prednost na početku bila 7:0.

To je sve bilo od igre crveno-belih, jer zanimljiv podatak da su u prvih šest minuta utakmice ubacili 16 poena, da bi za ostatak meča dodali još samo 42, što je samo 1.2 poena po minut, protiv ne previše raspoloženog Reala.

Igrači Crvene zvezde nisu imali snage, kao da su podigli belu zastavicu i tako upisali 10.poraz u elitnom evropskom takmienju, dok je za Madriđane ovo bila 14. pobeda.

Kako je sve izgledalo pogledajte sami.

 

 

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter