0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VEČITI DERBI IZAZIVA POSEBNU PAŽNJU: Brojni skauti danas u loži na stadionu Partizana!

Objavljeno: 20.12.23 u 13:25

Svaki potez će se pomno pratiti.

Danas od 18 časova igra se 171. večiti derbi Humskoj između Partizana Crvene zvezde u okviru zaostalog devetog kola Mozzart Bet Superliga Srbije. Poznato je da ovaj duel uvek zauzima posebnu pažnju i da je ovo praznik fudbala u našoj državi, a posebna draž je to što će pobednik odneti titulu jesenjeg prvaka. 

Kako MaxBet Sport saznaje, osim domaće javnosti, loža ‘crno-belih’ biće ispunjena brojnim skautima evropskih klubova poput Anderlehta, Briža, Kelna, Volfzburga, Olimpijakosa, Atalante, Torina, Bazela, Majorke, Trabzona, Strazbura, Fejenorda i Lajpciga, ali i onih iz Ujedninjenih Arapskih Emirata Saudijske Arabije.

Sigurno će se sa velikom pažnjom pratiti omladinci oba tima poput Jovana MIjatovića, Koste Nedeljkovića, Vladimira Lučića, Mihajla Ilića, Mladena Stjepanovića, ali i ovih prekaljenih asova kao što su Hvang, Aleksandar Dragović, Bibras Natho, Mateuša Saldanje i drugih. 

KLINCU MESTO STARTERA, A NI DVA SATA ODIGRANOG FUDBALA: Duljaj se kocka sa sredinom, može da dobije džekpot!

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter