0
Evroliga

Ćus Mateo (FOTO: Starsport)

MATEO BIRANIM REČIMA GOVORIO O PARTIZANU: Trener Reala izneo svoja očekivanja pred duel sa ‘crno-belima!’

Objavljeno: 20.12.23 u 16:20

‘Igraju na šampionskom nivou.’

Četa Željka Obradovića je u ozbiljnom naletu od pet uzastopnih pobeda u Evroligi i igraju na odličnom nivou. Sinoć su košarkaši Partizana savladali Valensiju 72:67, a naredni izazov biće im najteži ove sezone. Sutra od 20:45 gostuju u dobro poznatom ‘Vizinik Centru’ ekipi Real Madrida u okviru 14. kola najelitnijeg evropskog takmičenja.

Trener Madriđana, Ćus Mateo je o ‘crno-belima’ govorio biranim rečima i istakao da su u nevernatnoj formi. 

-Partizan je u neverovatnoj formi, njegovi igrači su na izvrsnom nivou. Igraju kao tim veoma dobro. Imaju dosta iskustva. Mnogo taktičkih opcija su rešili u poslednjih nekoliko mečeva na pobednički način. Oni su ekipa koja igra veoma inteligentno i perfektno čita sve situacije koje im donose prednost na terenu – naveo je.

Dodao je da je ovo za njega najteža utakmica do sada.

-Partizan je jako napredovao gledajući igre od početka sezone. Za mene je ovo najteža utakmica od svih koje nas čekaju narednih dana, zato što igraju na šampionskom nivou. Partizan želi da bude šampion, da se plasira na Fajnal-for i sigurno će biti tamo zbog konzistentosti koju pokazuje svakodnevno, zbog potencijala koji ima ekipa i zbog trenera – smatra Mateo.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter