0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KRAGUJEVČANI BOLJI OD ‘FENJERAŠA’: Radnik završava jesenji deo na samom dnu tabele!

Objavljeno: 20.12.23 u 15:00

Surduličani u nezgodnoj situaciji.

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca dočekali su Radnik Surdulicu danas od 13 časova u okviru zaostalog devetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranici Feđe Dudića ostvarili su novu pobedu i nastavili sa odličnim partijama pod patronatom novog trenera. 

Od samog starta domaćin je bio bolji sa većom inicijativom, a to sve isplatilo sve u 22. minutu nakon sjajne akcije kada je Bevis pustio pas do Miloševića, a on nastavio do Đurića na levom beku koji je uputio centašut do Sahila u kaznenom prostoru, a on glavom smestio loptu u gol.

Nakon toga Radnik je krenuo u totalnu ofanzivu, bio bolji tim tokom većine utakmice, ali su defanzivci Kragujevčana bili na visini zadatka i uspeli da sačuvaju rezultat i osvoje tri boda. Nakon ovog susreta Radnički je sada na devetom mestu sa 23 boda, dok je tim sa juga zemlje zakucan na dno tabele i bez trijumfa već četiri meseca sa 11 bodova.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter