0
Evroliga

Kevin Pangos Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda - Zenit 19.2.2021. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

ZVEZDI PROPADA POSAO: Izgleda da Kevin Pangos neće stići na Mali Kalemegdan!

Objavljeno: 19.12.23 u 16:55

Sve je sada dosta jasnij

Iako se šuškalo da bi kanadski košarkaš, Kevin Pangos, mogao postati novo pojačanje za Crvenu zvezdu, najnovija saznanja Telegrafa ukazuju na to da do transfera neće doći.

Pangos, koji se ranije isticao kao jedan od najboljih plejmejkera u Evroligi, bio je u fokusu crveno-belih, pre svega zbog nezadovoljstva svojom ulogom u Olimpiji iz Milana. Ipak, kako se ispostavilo, finansijski aspekti i lični problemi predstavljaju ključne faktore koji su doveli do odustajanja od ovog transfera.

Pored Crvene zvezde, za Pangosov potpis su konkurisali i Valensija i Baskonija. Međutim, visoki iznosi koje Kanađanin prima u italijanskom klubu predstavljali su prepreku u realizaciji transfera. Osim toga, lični problemi koje je Pangos imao doprineli su donošenju odluke da se odustane od njegovog dovođenja.

Ovo novo saznanje dolazi nakon izjave predsednika KK Crvena zvezda, Nebojše Čovića, koji je najavio moguće korekcije i pojačanja u timu. Iako Pangos neće biti deo crveno-belih, očekuje se da će klub nastaviti sa pregovorima i razmatranjem opcija kako bi dodatno ojačao svoje redove.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter