0
Domaći fudbal

Peter Olayinka Oladeji (C) celebrates after scoring a goal with Peter Olayinka Oladeji, Marko Stamenic, Kings Kangwa, Stefan Mitrovic and Mirko Ivanic during the Friendly match prijateljski mec between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 26, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STIGLE PRVE PROZIVKE IZ TABORA ZVEZDE PRED VEČITI DERBI: „Partizan ima pomoć sudija“

Objavljeno: 19.12.23 u 10:15

„Idemo na stadion Partizana da pobedimo“

Partizan i Crvena zvezda sastaju se u sredu od 18 časova u Humskoj i to će biti prvi Večiti derbi za mnoge aktere.

Jedan od njih je i Marko Stamenić koji je ovog leta stigao iz Kopenhagena, a koji je prec odlazak na stadion rivala i „pecnuo“ crno-bele da su ove jeseni imali pomoć sudija.

Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš večiti rival ima priličnu pomoć sudija ove jeseni. Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva treba da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji – kazao je reprezentativac Novog Zelanda za „Sportski žurnal“ i ovim rečima sigurno dodatno „potpalio“ atmosferu pred Večiti derbi, a znamo da je ona uvek naelektrisana.

– Ceo svet zna da je u pitanju jedno od najvećih rivalstava i da je ta utakmica poseban spektakl. Iz priče sa ocem, navijačima i ljudima u klubu, jasno mi je da je taj meč daleko važniji od bilo kog drugog u sezoni. Već dugo se psihološki pripremamo, svako na svoj način, jedva čekam početak – dodao je Stamenić i rekao da nema velikog plana, zna se šta je cilj svima:

Nema mnogo pametovanja, svi u klubu imamo iste i isti plan: idemo na stadion Partizana da pobedimo.

Standings provided by Sofascore

Ko će biti jesenji prvak Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

DERBI BEZ NJIH NIJE ISTI: Partizan bez podrške ‘Grobara’ u najvažnijoj utakmici jesenjeg dela sezone!

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter