0
Evroliga

FOTO: Startsport

(POLUVREME) REAL MUČI ZVEZDU U ARENI: Teodosić i Hanga ne mogu sami protiv šampiona Evrope!

Objavljeno: 19.12.23 u 19:45

Čeka nas još 20 minuta sjajne košarke

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 15. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Real Madrida, a rezultat na poluvremenu je 45:34.

Izuzetan start utakmice je imala domaća ekipa, pre svih Adam Hanga, koji je bio evidentno raspoložen protiv svog bivšeg kluba, pa je prednost na početku bila 7:0.

Ipak, Real je uspeo da se konsoliduje i da čak povede u prvoj deonici ovog susreta, da bi Zvezda potom stigla do izjednačenja bacanjima Luke Mitrovića u finišu ovog perioda igre.

Nešto bolji uzlazak u drugu četvrtinu imala je ekipa iz Španije, ali je važno navesti da su crveno-beli konstnatno držali priključak i veoma često je bilo nerešeno na semaforu.

U međuvremenu se Real prilično razigrao, pa Sferopulosov eksperiment sa igračima sa klupe poput Tobija i Simonovića nisu baš urodili plodom pošto su gosti veoma brzo napravili dvocifrenu seriju.

Nažalost Madriđani su pronašli recept za odbranu Crvene zvezde, te su uspeli da se odvoje dvocifrenu razliku u samoj završnici prvog poluvremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter