0
Košarka

Dusan Ristic Italija - Srbija, Akropolis kup, prijateljska kosarkaska utakmica, Serbia - Greece friendly basketball game 9.8.2023.Atina, Grcka foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ORLOVI NA KENGURE: Srbija blizu dogovora sa Australijom za prijateljski meč pred Olimpijske igre!

Objavljeno: 19.12.23 u 18:12

Dobra provera za našu reprezentaciju

Košarkaška reprezentacija Srbije mogla bi da se suoči sa selekcijom Australije u prijateljskom susretu koji se planira u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu naredne godine. Prema informacijama ESPN-a, Australija želi da dogovori susrete sa Sjedinjenim Američkim Državama i Srbijom, a sve tri ekipe bi se sastale u Abu Dabiju sredinom jula.

Nakon ovih prijateljskih mečeva, Australijski košarkaši bi krenuli ka Evropi gde bi odigrali dodatne pripremne susrete pre nego što se upute ka Parizu koja startuje 26. jula 2024. godine.

Australijski tim je nedavno završio Svetsko prvenstvo na desetom mestu, što ih je ipak kvalifikovalo za Olimpijske igre u Parizu kao najbolju selekciju iz Okeanije. Ovaj prijateljski susret sa Srbijom pružaće obema ekipama izuzetnu priliku za uigravanje i testiranje snaga pred veliki sportski događaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter