1
Domaći fudbal
Šerif Endijaje

LEIPZIG, GERMANY - OCTOBER 25: Cherif Ndiaye of FK Crvena Zvezda before the UEFA Champions League group G match between RB Leipzig and FK Crvena Zvezda on October 25, 2023 in Leipzig, Lajpcig, Germany. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

ENDIJAJE SA OSMEHOM NA LICU: Otkriveno zašto je napadač otpratio Crvenu zvezdu sa društvenih mreža!

Objavljeno: 19.12.23 u 16:34

Mnoge je razbesneo ovaj njegov potez

Tokom vikenda je odjeknula vest da je Šerif Endijaje otpratio Crvenu zvezdu na Instagramu i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, što je izazvalo zabrinutost među navijačima. Međutim, kasnije se saznalo da nikakav ozbiljan problem nije postojao i da senegalski napadač namerava da nastupi u 171. večitom derbiju, iako ga muči povreda prepona.

Endijaje, koji nije imao najbolje partije u poslednje vreme, bio je meta nezadovoljstva navijača, a pojedinci su preterali u kritikama, što je pogodilo napadača. Međutim, nakon razgovora sa čelnicima kluba, Šerif je istakao da nema nikakav ozbiljan problem i da su ga negativni komentari dotakli. Brzo je zaboravljeno otkazivanje praćenja na društvenim mrežama, jer je Endijaje ponovo zapratio Crvenu zvezdu na Instagramu i sa osmehom se pojavio na treningu u ponedeljak.

Pitanje je koliko će visoki napadač moći da pomogne ekipi u narednom derbiju s obzirom na povredu prepona, ali je ohrabrujuće što je već trenirao sa grupom. Navijači s nestrpljenjem iščekuju njegov mogući povratak na teren i nadaju se da će podrška biti ponovo usmerena na sportske uspehe.

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter