0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

DRAMA GOLMANA PSŽ-A: Provalnici mu upali u kuću i napali mu suprugu pred decom!

Objavljeno: 19.12.23 u 17:20

Strašne vesti iz Francuske

Golman Pari Sen Žermena, Aleksandre Letelije, doživeo je noćnu moru kada su provalnici upali u njegov dom, pretrpavši porodicu velikim stresom. Incident se dogodio u ponedeljak uveče, kada su naoružani noževima provalnici upali u kuću oko dva sata ujutru.

Letelijeva supruga Kloi i dvoje dece, uzrasta dve i šest godina, bili su prisiljeni svedočiti užasu kada su provalnici, pored pljačke, fizički napali gospođu Letelije. Udaranje se dogodilo pred decom, ostavljajući čitavu porodicu u šoku.

Brza reakcija policije, koja je stigla nakon što se uključio alarm u domu, dovela je do hapšenja trojice od četvorice napadača. Dvojica od njih imaju samo 16 godina, dok je treći stariji, sa 21 godinom.

Letelije, trenutno treći golman PSŽ-a iza Đanluiđija Donarume i Kejlora Navasa, igrao je samo dva puta za francuskog šampiona od svog dolaska iz Orleana 2020. godine. Ovaj porodični incident ostavlja dubok trag na porodicu golmana, dok se nadajući srećnom završetku i pravdi za pretrpljeni stres.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter