1
Domaći fudbal

Milos Lukovic FK IMT Novi Beograd-Mozzart Prva Liga Srbije 2022/2023 on July 27, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Velika želja Crvene zvezde bi za ogroman novac mogla da ode u Rusiju!

Objavljeno: 19.12.23 u 17:50

Videćemo šta će od svega biti

Fudbaler IMT-a, Miloš Luković, stoji na pragu postizanja transfer rekorda za igrača van večitih rivala, dok mu Spartak iz Moskve nudi impresivnih 5.700.000 evra za prelazak u Premijer ligu Rusije. Ova suma bi, ukoliko se realizuje, postala najviša u istoriji transfera fudbalera iz Srbije koji nisu nosili dres Partizana ili Crvene zvezde.

Iako su se prethodno pojavile spekulacije o interesovanju domaćih klubova za Lukovića, čini se da će Spartak iz Moskve preuzeti vođstvo u trci za ovog talentovanog igrača IMT-a. Ruski mediji tvrde da će klub iz Moskve ponuditi pomenutih 5.700.000 evra uz dodatni bonus od 20% na naredni transfer ukoliko se Luković preseli iz Spartaka.

Ističe se da bi ugovor između Lukovića i Spartaka bio potpisan na četiri i po godine, a da će fudbaler postepeno preuzeti svoje mesto u timu, umesto Aleksandra Soboljeva, trenutnog startnog napadača Spartaka.

Iako posao još nije zvanično zaključen, očekuje se da će Spartak brzo premostiti papirološke prepreke, a interesovanje drugih evropskih klubova, uključujući Čelsi, Mančester siti, Bode, i Ajntraht Frankfurt, ukazuju na visok potencijal i vrednost koju Luković donosi na fudbalsko tržište.

0
0

1 Komentara

  1. Cim se pojavi neko dete da ume igrati fudbal, odmah ga proglasite za Zvezdin target….? Pa se pitam, ima li iko jos u Srbiji osim te vase Cergarke koja ni ne zna koliko ima na svome platnom spisku raznih ubogih „pojacanja“
    ‘ sa evropskih buvljaka i jos joj nije dovoljno.
    Mali Lukovic treba glavom bez obzra da bezi od Cerge,bas i najpre od nje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter