0
Evroliga

Valencia's head coach Alex Mumbru during round 31 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Valencia in Belgrade, Serbia, on March 29, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER VALENSIJE UOČI DUELA SA PARTIZANOM: ‘Dve ekipe različitih stilova – Imaju mnogo talenata na spoljnim pozicijama!’

Objavljeno: 18.12.23 u 18:56

Svestan je odakle im preti opasnost.

Partizan svoju ‘špansku turneju’ počinje duelom sa Valensijom, a taj meč je na programu u utorak od 21:15. Uoči tog susreta trener Valensije Aleks Mumbru, rekao je:

‘Mi smo dve ekipe sa potpuno različitim stilovima i videćemo koja će pobediti. Ne znam da li će pobediti odbrana ili napad, iako mnogi ne misle, ali mi smo jedna ekipa sa najboljom odbranom u Evroligi.’ – rekao je Mumbru, te dodao:

‘Partizan će od nas zahtevati da budemo veoma dobri u defanzivi, jer su najefikasniji napad u Evroligi. Imaju mnogo talenata na spoljnim pozicijama, a stekli su ga i pod košem dolaskom Bruna Kabokla.’ – zaključio je Mumbru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter