0
Evropske lige

Inbeom Hwang Crvena Zvezda (Red Star) vs Manchester City, UEFA Champios League. Belgrade, Serbia. December 13, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMA SE BOMBA: Protiv Zvezde dao prvenac, a sada bi mogao kod Srba!

Objavljeno: 18.12.23 u 14:12

Englez bi uskoro mogao da napusti Ostrvo

Fudbalski klub Mančester siti razmatra izlazni transfer vezista Kalvina Filipsa, prema informacijama Fabrisija Romana. Iako je Filips stigao u Siti iz Lidsa s reputacijom jednog od najboljih vezista Premijer lige, nije uspeo da se nametne pod vođstvom Pepa Gvardiole.

Iako je Gvardiola izrazio žaljenje što Filipsu nije pružio više prilika, Siti već ima značajan broj kvalitetnih igrača na toj poziciji koji zadovoljavaju taktičke zahteve španskog stručnjaka. Filips je dobio priliku da zaigra od početka u nedavnom susretu sa Crvenom zvezdom, gde je postigao gol sa bele tačke.

Izgleda da bi ovaj gol mogao da bude njegov poslednji u dresu Mančester sitija, s obzirom na trenutne pregovore oko transfera u Juventus. Italijanski klub pokazuje ozbiljno interesovanje, a i Filips je izrazio želju za prelaskom u Juventus. Pregovori su u toku, a Juventus pokušava dogovoriti pozajmicu, dok Siti preferira trajni transfer kako bi pronašao najbolje rešenje za sve strane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter