0
Fudbal

head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Mladost (Lucani) Beograd, 19.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POBEDA KARIJERE SAŠE ILIĆA: Atromitos šokirao celu Grčku pobedom nad Panatinaikosom!

Objavljeno: 18.12.23 u 13:50

Veliki uspeh tima srpskog trenera

Srpski trener Saša Ilić ostvario je najveći trenerski uspeh u nedelju, kada je njegov tim Atromitos pobedio Panatinaikos rezultatom 3:2. Ovo je bila osma utakmica od dolaska Ilića na klupu Atromitosa, a treća prvenstvena pobeda, uz još jednu u Kupu.

Utakmica je imala poseban značaj, s obzirom da je Panatinaikos viceprvak države, tim koji se minule sezone borio za titulu do poslednjeg kola, a trenutno ga vodi srpski stručnjak Ivan Jovanović. Ova pobeda Atromitosa značajno je povećala udaljenost od opasne zone i približila ih sredini tabele, dok je istovremeno skinula Panatinaikos sa prvog mesta.

Ilić je izrazio svoje zadovoljstvo nakon utakmice ističući veliku pobedu protiv snažnog protivnika. Posebno je pohvalio svoje igrače, ističući njihovu posvećenost i borbenost tokom cele utakmice.

Pre dolaska u Atromitos, Saša Ilić je proveo prethodnu sezonu u bugarskom CSKA, gde je bio blizu osvajanja titule, ali je ostao bez nje pred kraj sezone. Pre toga, u svom prvom samostalnom trenerskom angažmanu, vodio je Čukarički.

Ova pobeda nad Panatinaikosom dodatno potvrđuje napredak i uspeh Saše Ilića kao mladog i talentovanog trenera.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter