0
Domaći fudbal

Grobari (FOTO: Starsport)

DERBI BEZ NJIH NIJE ISTI: Partizan bez podrške ‘Grobara’ u najvažnijoj utakmici jesenjeg dela sezone!

Objavljeno: 18.12.23 u 21:10

Bojkot još uvek traje.

Kao završnica jesenjeg dela sezone sledi nam prava fudbalska poslastica a to je 171. ‘večiti derbi’. Ovaj duel je ono što svaki ljubitelj sporta očekuje sa velikim nestrpljenjem, a takođe ova utakmica deli Srbiju na dva dela, tj dve boje ‘crno-belu’ i ‘crveno-belu’. U sredu od 18 časova na stadionu u Humskoj odmeriće snage fudbaleri Partizana Crvene zvezde. 

Utakmica u sredu biće veliki motiv, ali pritisak za oba tima pošto pobednik izlazi kao prvak jesenjeg dela prvenstva. Ono što je daje posebnu draž ovom susretu jesu navijači, odnosno Delije sa jedne i Grobari sa druge strane koji prave poseban spektakl i to  derbi  čini posebnim.

Uvek je bilo prozivanja i prepucavanja, žestokog navijanja u kome su se uvek nadmetali najvatrenije pristalice  Zvezde  Partizana.  Međutim, ovaj derbi neće biti isti, pošto su ‘Grobari’ najavali da nastavljaju bojkot, tako da ćemo ostati uskraćeni onog pravo navijanja i nadmetanja na tribinama. 

Bez obzira za koga navijali, možemo biti saglasni da to menja draž fudbala i ovakve utakmice, nema veze koje smo boje, uvek je uživanje gledati pun stadion i uz dobar fudbal, gledati spektakl na tribinama. Navijači ‘crno-belih’ nastavljaju rat protiv uprave i sve dok onda ne ode, oni neće dolaziti na svoj ‘Jug’ koji je već neko vreme prazan. 

DELEGIRANJE PO ZVEZDINOJ MERI: Evo ko će suditi ‘večiti derbi’ – Nema Srđana Jovanovića!

 
 
4
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter