0
Košarka

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA LEPIM REČIMA GOVORIO O ALEKSI: Prvi čovek Partizana otkrio kada se Avramović vraća na teren!

Objavljeno: 18.12.23 u 17:20

‘On je neposredan momak, ima svoj način rada i funkcionisanja.’

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović je gostovao u emisiji ‘Kec na 11′ na televiziji K1 govorio je o raznim temama, ali najviše se dotakao Alekse Avramovića. Prvi čovek ‘crno-belih’ imao je samo lepe i odabrane reči sa reprezentativca Srbije koji je postao miljenik osim ‘Grobara’ i ostalih navijača. 

-Aleksa je, pre svega divan momak, još jedan Čačanin. On je neposredan momak, ima svoj način rada i funkcionisanja. Ako znate sa njim, izvućićtete maksimum, kao što je Partizan izvukao. Sa druge strane, niko ne može da utiče na povrede. Ono što mu se desilo, da igra sa slomljenim nosem, pa onda polomi nogu, na to niko ne može da utiče – započeo je.

Dodao je da se nada će ga povrede malo više zaobilaziti.

-U interesu Aleksinog zdravlja, i Aleksine porodice, i Partizana, i srpske javnosti, jer je on sada značajan faktor na sportskoj sceni, je jda se oporavi i da ubuduće ima više sreće sa tim povredama. On je neke povrede zadobio usled udaraca, a neke, usred prevelike želje da klubu, odnosno Partizanu,. da i vrati navijačima. Tako, ulazi u povrede i rizikuje lično zdravlje – naveo je Ostoja. 

Potom je otkrio kada bi trebalo da se Aleksa vrati na teren.

– Mislim da bi trebalo da počne za Novu godinu da trenira, što je jako važno za klub – istakao je Mijailović. 

Podsetimo, Avramović je imao prelom skočnog zgloba na meču Evrolige protiv Olimpije Milana, kada je napustio ‘Arenu’ u jakim bolovima. 

ODRŽAN ŽREB ZA LIGU KONFRENCIJA: Stankovićev Ferencvaroš ide u Grčku, pred Dinamom veliki izazov!

 

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter