0
Fudbal

Simone Inzagi (FOTO: Twitter/ Inter)

INZAGI: ‘Biće ovo sjajna osmina finala, Atletiko je igrao dva finala u poslednjih deset godina, imaju veliku tadiciju!’

Objavljeno: 18.12.23 u 16:55

‘Simeone je moj prijatelj sa kojim sam dosta osvojio.’

Žreb za osminu finala Lige šampiona je odlučio da snage ukrste dva dobra prijatelja koja su Laciju donela poslednji ‘Skudeto’ te sada daleke 2000. godine. Dijego Simeone Filipo Iznagi vodiće bitku u nokaut fazi najelitnijeg evropskog takmičnja, a strateg ‘Neroazura’ govorio je o svom prijateljstvu sa ‘Čolom’ i duelu protiv Altetiko Madrida.

-Biće to sjajna osmina finala. sa dva tima visokog nivoa koji se takmiče na dva prelepa stadiona koji će imati veliku publiku. Srećni smo jer nastavljamo sa ovako važnim trkama u Evropi u kontinuitetu. Atletiko je igrao dva finala u poslednjih deset godina (izgubio je jedno na San Siru od Real Madrida na penale, prim. aut.) i ima veliku tradiciju u ovom takmičenju; naš klub nije drugačiji i želimo da pokušamo ponovo da sanjamo kako bismo našim navijačima pružili još jednu radost – istakao je. 

Potom se osvrnuo na trenera Jorgandžija.

-On je sjajan trener sa kojim sam u odličnim odnosima. Sa njim sam osvojio mnogo, uključujući i šampionat sa Lacijem. Sada da se fokusiramo na sledeći mesec: igraćemo važne utakmice u prvenstvu, a imaćemo i Kup Italije i Superkup Italije. Onda ćemo razmišljati o pripremama ove dve velike utakmice: biće to dve bitke i radićemo da budemo spremni – naveo je Inzagi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter