0
Fudbal

FOTO: Miloš Veljkovič, Srđan Babić i Andrija Živković (FOTO: Starpsort)

BOLONJA ZAINTERESOVANA ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Štoper ‘Orlova’ bi mogao da se preseli u studentski grad! (FOTO)

Objavljeno: 18.12.23 u 16:15

Srbin interesantan Tijagu Moti.

Kako saznaje Meridian Sport defanzivac Verdera i reprezentacije Srbije, Miloš Veljković mogao bi da promeni sredinu i preseli su u redove Bolonje. Italijanski tim beleži značajne rezultate u poslednje vreme i sigurno je da to daje dodatnu motivaciju za ostvarivanje još boljih rezultata, a samim tim i jačanje rostera. 

Miloš Veljković (FOTO: Starsport)

Veljković igra na odličnom niovu, a nedavno je bio jedan heroja našeg nacionalnog tima kada je u Leskovcu protiv Bugarske bio strelac vodećeg pogotka i doprineo plasmanu ‘Orlova’ na kontinentalno takmičnenje nakon više od dve decenije. Klub iz  Bremena  ceni da Miloš vredi između 4 i 5 miliona evra koliko će morati Bolonja da izdvoji. 

Ove sezone za Verdera zabeležio 13 nastupa i postigao jedan pogodak, a član je ovog tima od 2016. godine i za to vreme upisao je 215 utakmica i bio šest puta precizan. Ponikao je u Bazelu, a prve seniorske fudbalske korake napravio je u Totenhemu, a branio je boje Midlzbroa Čaltona. 

ZVEZDA BI IŠLA U PORTUGAL: Održan žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter