0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Alba Berlin at Stark Arena on December 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA TRAŽI NOVU POBEDU: Crveno-beli u Podgorici igraju protiv Studentskog centra!

Objavljeno: 17.12.23 u 11:11

Dobra šansa za viceprvaka ABA lige da nastavi niz

U nedelju popodne, košarkaši Crvene zvezde suočiće se sa izazovom protiv ekipe Studentskog Centra u okviru 12. kola ABA lige. Utakmica će se odigrati u Podgorici s početkom u 17:00 časova i biće direktno prenošena na kanalu TV Arena Sport Premium 3.

Crvena zvezda, trenutni lider na tabeli sa impresivnim skorom od 10 pobeda i jednog poraza, spremna je da se suprotstavi ekipi SC Derbi koja zauzima osmu poziciju sa šest pobeda i pet poraza.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos, izrazio je očekivanja od predstojeće utakmice, ističući značaj fokusa i pripreme za igru protiv energičnog protivnika. SC Derbi, prepoznatljiv po agresivnom pristupu kako u odbrani tako i u napadu, predstavlja izazov koji Zvezda namerava savladati uz posvećenost vlastitom igračkom pristupu.

Navijači će imati priliku da prate dešavanja u ovoj važnoj utakmici putem televizijskog prenosa na kanalu TV Arena Sport Premium 3.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter