1
Domaći fudbal

Jovan Mijatovic (R) celebrates after scoring a goal with Kosta Nedeljkovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAŽAN POTPIS NA MARKANI: Crvena zvezda produžila ugovor sa jednim od najvećih talenata svoje škole! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 17.12.23 u 10:10

Ozbiljno računaju na njegove usluge u budućnosti

Talentovani desni bek i standardan prvotimac Crvene zvezde Kosta Nedeljković je juče napunio 18 godina, a danas produžio ugovor sa voljenim klubom na još četiri godine.

Prvi koji je Nedeljkoviću čestitao na produžetku ugovora bio je naš sportski direktor Mitar Mrkela.

FOTO: FK Crvena zvezda

Veoma je važan Nedeljkovićev potpis za nas, jer uvek napominjemo da nam je drago kada neko ko je prošao Zvezdinu školu obnovi ugovor i dobije novo poverenje kluba. Kosta je prošle godine u ovo vreme nastupao za omladince, a zatim prešao u Grafičar. Tokom ovog leta je priključen prvom timu i već je odigrao veliki broj utakmica u prvenstvu i Ligi šampiona, te zaslužio novi ugovor. Nadam se da će u Zvezdi ostati dugo, a meni je drago što smo konačno iz Omladinske škole dobili pravog desnog beka. To je deficitarna pozicija, a Kosta je pokazao da ima kvalitet da bude vrhunski desni bek koji će Zvezdi i srpskom fudbalu dugo godina biti oslonac. Milina je bila gledati ga na terenu kako sa velikim samopouzdanjem i hrabrošću preuzima odgovornost u tim godinama. To se retko sreće. Svi imamo posebna osećanja kada su Zvezdina deca u pitanju, a siguran sam i to Kosta oseća kada su u pitanju klub i navijači, te da će još dugo godina biti naš važan igrač – rekao je Mrkela.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon produžetka saradnje, za kamere Zvezda TV-a je govorio i talentovani defanzivac.

Ponosan sam zbog produžetka ugovora i zahvalio bih se upravi kluba, kao i treneru na ukazanom poverenju. Nadam se da im to odnosom prema radu, ali i igrama na terenu vraćam. Sigurno je da sam mnogo zreliji kao igrač i čovek u odnosu na jul kada sam prethodni put potpisivao ugovor sa Zvezdom. Mnogo sam napredovao, i zahvalnost tome dugujem starijim saigračima iz prvog tima koji su me odlično prihvatili. Ipak, i tada, kao i sada, imam samopouzdanje, verujem u sebe još više, usled tog iskustva igranja u prvom timu, pa i Ligi šampiona. Nisam još uvek ni svestan toga da sam protiv igrača koje sam do skora gledao na televiziji sada igrao. No, sem poštovanja ništa drugo nisam imao za njih. Na terenu bez straha i uvek borba za Zvezdu – pun emocija je mladi defanzivac.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podrška porodice je ključ uspeha za mladog Nedeljkovića, a želje su i više nego jasne.

Zahvalio bih se i mojoj porodici, roditeljima, bratu i sestri. Izdvojio bih starijeg brata Lazara, mislim da sam sa njim najviše povezan i on je neko na koga se ugledam u životu. Što se tiče želja, one su jasne – pobeda u derbiju i dupla kruna na kraju sezone – podvukao je Nedeljković.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter