0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

TEŽE PROTIV BUDUĆNOSTI NEGO ZVEZDE: Izjava Jakare koja je iznenadila sve!

Objavljeno: 17.12.23 u 20:42

Imao je šta da kaže šef struke SC Derbija!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Podgorici Studentskom Centru u okviru 12. kola AdmiralBet ABA lige. Duel je počeo od 17 časova, a u ‘Morači’ oba tima su pokazala odličnu igru i gledamo smo odličan meč, a slavila je ekipa Crvene zvezde rezultatom 74:89.

Nakon meča, šef struke domaćih imao je šta da kaže.

– Prvo moram da čestitam Zvezdi na pobedi potpuno zasluženoj. Mi smo odigrali dobar meč, jedino na kraju su nas ova tri minuta bez fokusa koštali. Izgleda na kraju da je utakmica bila dosta laganija. Rezultat je takav kakav je utakmica pokazala. Treba raditi na nekim detaljima, ja ne mogu ceo meč da skačem, ostao sam bez glasa, ali do pola poslednje četvrtine smo uradili sve što je trebalo. Na kraju umor i iskustvo jačih utakmica, nismo mogli da pariramo.

Uporedio je sve sa utakmicom protiv Partizana.

– Ova utakmica je bila takva. Protiv Partizana smo u prvoj četvrtini igrali i naučili da branimo, jesam zadovoljan, teško je kada ekipa kakva je Zvezda stalno menja, samo dolaze novi igrači. Mi kada gledamo sa trenerima, sve razumemo, ali igračima je dosta teže. Moram da čestitam Zvezdi za celu utakmicu.

Dodatno je pojasnio da je bilo potrebno fokusa.

– Možda je malo lakše, jer je prva petorka Zvezde bila defanzivno orijentisana sa Hangom koji se vratio. Partizan je igrao sa tri visoka igrača. Ne mogu da im zamerim ništa za Partizan, koji ima jako dobar napad. Malo fokusa samo da je bilo više, možda bi ova utakmica otišla u drugom smeru.

 

Sledi meč sa ekipom Budućnosti.

– Mislim, sigurno jeste da je to neka prednost, ali Budućnost ima vrhunsku ekipu sa dosta atleta. Ovde smo igrali više na glavu, fizikalija je na većem nivou.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter