0
Ostali sportovi

FOTO: BAŠS

Školski sport dobio novo rukovodstvo – Arsović i Đurić za decu Beograda! (FOTO)

Objavljeno: 17.12.23 u 18:00

Beogradska asocijacija za školski sport održala je izbornu skupštinu. Za novu predsednicu jednoglasno je izabrana Andrea Arsović, naš proslavljeni strelac. Skupštinu je otvorio generalni sekretar asocijacije, Slobodan Đurić, koji se zahvalio dosadašnjem predsedniku Nemanji Radoviću na uspešnoj saradnji. Nemanja je imenovan za pomoćnika ministra turizma.

FOTO: BAŠS

Andrea je jedna od naših najboljih sportista u streljaštvu, osvajač 3 zlatne seniorske medalje sa Evropskih prvenstava i bronze na Svetskom prvenstvu. Uspešno radi kao sportski funkcioner u Sportskom društvu Partizan i školskom sportu Savskog venca.

Gosti na skupštini bili su Nikola Penić, gradski sekretar za sport i omladinu, Željko Tanasković predsednik Saveza školski sport Srbije i Vuk Bjelajac, član Upravnog odbora Asocijacije.

– Počastvovana sam što sam dobila veliku podršku delegata. Asocijacija radi sjajno i mislim da ćemo biti odličan tim. Imam i neke ideje koje sam predstavila u mom programu za naredni period. Zahvalnost i gradskom sekretaru Nikoli Peniću za upućene lepe reči. Partneri smo grada Beograda i Sportskog saveza Beograda i tu smo da učinimo puno da školarci uživaju u besplatnim sportskim aktivnostima – poručila je Andrea Arsović.

Inače, Beogradska asocijacija za školski sport uspešno završava projekat Stop nasilju, a organizovane su i promocije Bezbednosti dece u saobraćaju, kao i saradnja sa Udruženjem sportskih novinara Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter