1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PARTIZAN ZAPALIO HRVATE: Sveopšta pomama u Zadru zbog gostovanja crno-belih!

Objavljeno: 17.12.23 u 12:15

Izgleda da očekujemo pune tribine

Košarkaški susret između Partizana i Zadra, planiran za 24. decembar u okviru 13. kola ABA lige, već sada izaziva ogromno interesovanje navijača. Iako je taj datum ujedno i Badnje veče, to neće sprečiti zaljubljenike u košarku da pohrle u dvoranu „Krešimir Ćosić“ u Zadru kako bi podržali svoje omiljene timove.

Partizan, predvođen najtrofejnijim evropskim trenerom, Željkom Obradovićem, predstavlja pravu atrakciju u regionu. Ova utakmica će biti prilika za ljubitelje košarke da vide u akciji evroligaški tim i iskuse strastvenu atmosferu koja prati susrete crno-belih.

Samo sedam dana pre zakazanog meča, ulaznice za dvoranu „Krešimir Ćosić“ već su gotovo rasprodate, nagoveštavajući da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Očekuje se da će Zadrani s nestrpljenjem dočekati ovaj susret i doprineti jedinstvenoj atmosferi koja prati košarkaške okršaje.

25
11

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter