0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, season 2011/2012.OFK Beograd Vs. Vojvodina.Head coach Dejan Vukicevic.Beograd, 24.03.2012..Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDA HOĆE POBEDU U DERBIJU: Nadam se tituli, vreme je za prekid Zvezdine dominacije!

Objavljeno: 17.12.23 u 11:57

Oglasio se čuveni igrač Partizana

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 3:3 u izuzetno uzbudljivoj utakmici protiv Radničkog 1923 u okviru 19. kola Superlige Srbije. Posle poraza od TSC-a i Radničkog u prethodnim mečevima, crno-beli sada imaju dva boda zaostatka u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, pred 171. večiti derbi koji se približava.

Uoči ove ključne utakmice, bivši fudbaler Partizana iz devedesetih godina, Dejan Vukićević, delio je svoje misli u intervjuu za Sport Klub. On je otkrio da je skoro postao prvi trener Partizana u sezoni 2005/2006, ali je tada na klupu stigao Jirgen Reber. Iako ga je žalilo što nije došlo do saradnje, Vukićević i dalje prati dešavanja u klubu s posebnim emotivnim nabojem.

Trenutno pratim svoje crno-bele koji pružaju dobre partije ove jeseni. Nadam se tituli, da je vreme za prekid Zvezdine dominacije! Mirisalo je tako, na rezultatskom planu, godina je u jednom trenutku bila rezultatski perfektna. Partizanova klupa ostaje moja želja, za sada, nerealizovana,“ rekao je Vukićević.

Bivši fudbaler istakao je da je u njegovo vreme organizacija kluba bila na nivou avangarde, podsećajući na sjajnu generaciju iz devedesetih koja je bila vladar tadašnje Jugoslavije. Uprkos izazovima, Vukićević zadržava veru u povratak Partizana na vrh i okončanje titule koje čeka od 2017. godine.

 

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter