0
Evropske lige

FOTO: @gnkdinamo/X

BEZ POBEDNIKA U HRVATSKOM DERBIJU : Hajduk uspeo i treći put u sezoni da odoli velikom rivalu!

Objavljeno: 17.12.23 u 21:19

Hajduk je tako ostao neporažen od dolaska Mislava Karoglana na klupu tima

Fudbaleri Hajduka iz Splita remizirali su sa ekipom Dinama u Zagrebu rezultatom 0:0, u okviru 19. kola hrvatskog prvenstva.

Ekipa iz Splita, tako ni treći derbi u ovoj sezoni ne zna za poraz, s obzirom na to da je Hajduk slavio u oba prethodna, prvo sa 2:1 na „Maksimiru“, a potom i 1:0 na „Poljudu“.

Kada je reč o samoj utakmici, ona je opravdala epitet derbija. Igralo se dosta tvrdo na obe strane, i nije bilo previše velikih prilika.

Najveće uzbuđenje, viđeno je u 78. minutu, kada je Mauro Perković zatresao mrežu Hajduka, ali je nakon konsultacije sa VAR sobom, pogodak opravdano poništen zbog igranja rukom.

Hajduk je tako ostao neporažen od dolaska Mislava Karoglana na klupu tima, s obzirom na to da su upisali šest vezanih pobeda, a onda dva vezana remija, uključujući i ovaj.

Što se zabele tiče, Hajduk je jesenji prvak, i nalazi se na prvom mestu sa 41 osvojenim bodom, dok je Dinamo na trečoj poziciji, sa 34 boda i dve utakmice manje.

Standings provided by Sofascore
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter