1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHARU SE CRTA SASTAV ZA DERBI: Ivanić preskače okšraj sa Partizanom, Mijatović će biti starter!

Objavljeno: 17.12.23 u 10:52

Dvojica igrača su pod znakom pitanja

Fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović, briljirao je juče u ubedljivoj pobedi nad Spartakom u Subotici (1:4), postavši najmlađi strelac het-trika u istoriji kluba. Ipak, predstojeći večiti derbi s Partizanom može se naći u neizvesnosti s obzirom na povredu napadača Šerifa Endijajea.

Tokom jučerašnjeg meča, Endijaje je osetio bol u preponskom delu i napustio teren u 63. minutu. Lekarski tim Crvene zvezde radiće na terapijama kako bi osposobili ovog važnog igrača za derbi, ali ozbiljnost povrede još uvek nije potpuno jasna.

Iako bi odsustvo Endijajea moglo biti hendikep, Mijatović je u sjajnoj formi, sa osam golova na 12 superligaških nastupa i deset golova ukupno u poslednjih četrdesetak dana. Njegova saradnja s Endijajeom bila bi poželjna, ali trener Barak Bahar moraće prilagoditi taktiku ako Endijaje ne bude spreman.

Derbi između Crvene zvezde i Partizana u sredu će odlučiti ko će biti jesenji prvak, s obzirom na to da Crvena zvezda trenutno drži lidersku poziciju sa 46 bodova, dok Partizan ima dva boda manje.

7
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter