0
Evroliga

Billy Baron (C) Shavon Shields (L) Kevin Pangos (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Stark Arena on October 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PONOVO TRAŽI PLEJA U MILANU: Crveno-beli ga žele, evo u čemu leži problem!

Objavljeno: 16.12.23 u 20:53

Pangos je u karijeri igrao za Gran Kanariju, Žalgiris, Barselonu, Zenit, Klivlend i CSKA Moskvu

Kanadski košarkaš Kevin Pangos mogao bi u januaru da pojača Crvenu zvezdu. Pangos u ekipi Olimpije iz Milana gotovo da nema nikakvu ulogu, a ove sezone je odigrao samo pet mečeva u Evroligi.

Crveno-beli, kako prenosi „Telegraf„, pregovaraju sa igračem čiji je prosek u eliti (Evroligi) 10,4 poena i 4,7 asistencija. Problem bi mogla da predstavlja Pangosova plata, koja prema nekim spekulacijama, iznosi dva miliona evra po sezoni.

Pošto bi došao na polovini sezone, pretpostavlja se da od Zvezde traži bar milion.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović je u Jutru TV Prva potvrdio da tim uvek vapi za nekim pojačanjem.

Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije„, rekao je Čović.

Pangos je u karijeri igrao za Gran Kanariju, Žalgiris, Barselonu, Zenit, Klivlend i CSKA Moskvu

Standings provided by Sofascore
1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter