0
Vesti

FOTO: Mašinski fakultet Niš

STUDENTI MAŠINSKOG FAKULTETA ZA ISIDORU: Nišlijki (13) koja je doživela moždani udar, potrebna je pomoć svih nas

Objavljeno: 16.12.23 u 22:01

Studenti, profesori i asistenti Mašinskog fakulteta u Nišu ujedinili su se sa jednim, humanim ciljem, a sve kako bi pomogli sugrađanki Isidori Anđelković (13).

Zajedničkim snagama došli su na ideju da odigraju humanitarni meč u niškoj hali „Mika Antić„, u petak 22. decembra, sa početkom od 18 časova.

Umesto ulaznice za ulaz u dvoranu, zainteresovani sugrađani moći će da ubace humanitarni prilog u naznačene kutije.

Zajedno sa studentima i profesorima na terenu će se naći i mladi košarkaši KK Ratnici koji su podržali akciju.

KO JE ISIDORA ANĐELKOVIĆ

Isidora Anđelković je rođena 15.02.2010. Rasla je i razvijala se kao potpuno zdravo dete sve do moždanog udara koji se desio 23.11.2021.

Učenica je osmog razreda osnovne škole „Bubanjski Heroji“ u Nišu. Moždani udar nije ostavio nikakve posledice na njen intelekt, Isidora je i dalje odlična učenica, ali je kao posledica ostala izražena spastična hemipareza leve strane tela zbog koje se otežano kreće i otežano koristi levu ruku.

Rehabilitacija uz pomoć posebnih aparata u poliklinici u Nišu bi značajno poboljšala Isidorino stanje i u velikoj meri otklonila njene zdravstvene probleme.

Ukoliko želite da pomognete Isidori to možete učiniti na sledeće načine:

SMS porukom sa sadržajem 209 na 3800 ili klikom na link.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter